طعم خوش بهار با کیک توت فرنگی

به گزارش وبلاگ فاضلی، کیک توت فرنگی بی شک یکی از خوشمزه ترین کیک ها است که می توانید خیلی راحت آن را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن به همراه یک لیوان چای یا قهوه لذت ببرید.

طعم خوش بهار با کیک توت فرنگی

تا فصل میوه توت فرنگی است این کیک را از دست ندهید و آن را به راحتی تهیه کنید. با مجله اینترنتی وبلاگ فاضلی همراه باشید تا طرز تهیه کیک توت فرنگی با ماست را یاد بگیرید.

عناوین مطلب

  • مواد لازم برای تهیه کیک توت فرنگی با ماست
  • طرز تهیه کیک توت فرنگی با ماست
    • مرحله اول
    • مرحله دوم
    • مرحله سوم
    • مرحله چهارم
    • فوت و فن های تهیه کیک توت فرنگی با ماست
    • بعلاوه بخوانید:

مواد لازم برای تهیه کیک توت فرنگی با ماست

  • آرد قنادی 2 لیوان
  • روغن 1/2 لیوان
  • ماست 1 پیمانه سر خالی
  • تخم مرغ 3 عدد درشت یا 4 عدد میانه
  • توت فرنگی خرد شده 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • هل 1 قاشق چای خوری
  • توت فرنگی برای تزیین

طرز تهیه کیک توت فرنگی با ماست

دو نکته خیلی مهم در خصوص تهیه کیک توت فرنگی با ماست در نظر بگیرید، آن هم اینکه توت فرنگی های خردشده را با 2 قاشق غذاخوری آرد ترکیب کنید تا ته نشین نگردد اگر دوست دارید روی کیک توت فرنگی قرار دهید حتما برش های بزرگ تری بزنید.

مرحله اول

ابتدا باید مواد کیک را داخل دمای محیط آشپزخانه قرار دهید و همه مواد را با یاری پیمانه یا یک لیوان دسته دار فرانسوی میزان گیری کنید. فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم گردد. اگر می خواهید بدون فر کیک را تهیه کنید کافی است یک شعله پخش کن را روی حرارت قرار دهید و 15 دقیقه زمان دهید تا گرم گردد.

مرحله دوم

در ادامه شکر و تخم مرغ و وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن برقی یا دست خوب هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ گردد. سپس پودر هل و ماست را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد مخلوط گردد. روغن را اضافه کنید و خیلی کم در حد 30 ثانیه هم بزنید.

مرحله سوم

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک گردد و بعد به آرامی به مواد اضافه کنید. با لیسک مواد را هم بزنید تا مخلوط و گلوله های آرد باز گردد. توت فرنگی ها را بشویید و خوب خشک کنید چون اصلا نباید آب داشته باشد و بعد با 2 قاشق غذاخوری آرد مخلوط و به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

مرحله چهارم

حالا مواد کیک را داخل یک قالب از قبل چرب شده بریزید و سه بار به سطح بکوبید تا هوای داخل مواد گرفته گردد. روی کیک را با توت فرنگی به دلخواه تزیین کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 1 ساعت با دمای 160 قرار دهید. برای پخت بدون فر نیز داخل قابلمه مواد را بریزید و روی در قابلمه دم کنی قرار دهید و 1 ساعت 20 دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد.

فوت و فن های تهیه کیک توت فرنگی با ماست

می توانید نصف مایه کیک را داخل قالب بریزید و بعد توت فرنگی های خرد شده را با فاصله از کناره های قالب قرار دهید و بقیه مایع کیک را روی توت فرنگی ها بریزید.

  • کیک را بعد از 1 ساعت با خلال دندان چک کنید.
  • قالب را با روغن جامد چرب و آردپاشی کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی این املت 40 ثانیه ای را حتما یاد بگیرید را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "طعم خوش بهار با کیک توت فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طعم خوش بهار با کیک توت فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید