پلتفرمی مبتنی بر RNA برای توسعه دارو ارئه شد
به گزارش وبلاگ فاضلی، شرکت کیوری بیو پلتفرمی ارائه نموده که با استفاده از آن می توان دارو های جدید را با سرعت بیشتری توسعه داد در این پلتفرم از ترکیب میکرو RNA و نانوسطح استفاده شده است.

به گزارش گروه فناوری وبلاگ فاضلی، شرکت کیوری بیو (Curi Bio) با ارائه فناوری ComboMat، در کوشش است تا به توسعه دارویی مبتنی بر RNA بپردازد. این شرکت به تازگی پلتفورم ComboMat که یک فناوری حاوی سلول های بنیادی قدرتمند کاردیومیوسیت است را ارائه نموده که با استفاده از آن می توان به کشف دارو های جدید، مدل سازی بیماری ها و غربالگری ایمنی اقدام کرد.
ComboMat یک فناوری مبتنی بر میکرو RNA است که رشد عملکرد و بلوغ سلول های قلب را تسریع می نماید. این پلتفورم به وسیله قرارداد خدمات و مشارکت در دسترس مشتریان صنعت دارویی قرار می گیرد. این محصول برای جمع آوری اطلاعات در بعضی از جنبه های سمیت انسانی در شرایط برون تنی طراحی شده است، موضوعی که منجر به شکست بسیاری از نامزد های دارویی در آزمایش های بالینی می گردد.
ComboMat یک پلتفورم ترکیبی است که از فناوری نانوسطح، میکرو RNA تنظیم نماینده بیان ژن استفاده شده است.
به گفته متخصصان این شرکت، سلول های تحت درمان با ComboMat، از نظر ساختاری، الکتروفیزیولوژی، انقباظی و متابولیکی بهبود یافته و در نتیجه مدل های سلول انسانی و بزرگسال بیشتری برای توسعه دارو در اختیار متخصصان قرار می گیرد.
کاردیومیوسیت های مشتق شده از این پلتفورم می توانند مدل های بهتری را برای بیماری های انسانی ایجاد نمایند و همچنین می توانند برای ایجاد مدل های طبقه بندی شده مبتنی بر سلول های بنیادی قدرتمند کاردیومیوسیت استفاده شوند.
پلتفورم شرکت کیوری بیو روش های انحصاری مختلفی را با هم ترکیب نموده است، روش هایی که مالکیت فکری آ ن ها از سوی دانشگاه واشنگتن به صورت انحصاری به این شرکت اعطا شده است.
microRNA یک مولکول کوچک RNA غیرکد نماینده است که در گیاهان، جانوران و بعضی از ویروس ها یافت می گردد. این RNA در یوکاریوت ها دیده می شوند و حدود 17-23 نوکلئوتید طول دارند. وظیفه اصلی آن ها در تنظیم بیان ژن پس از رونویسی است. 60 درصد ژنوم پستانداران را تشکیل می دهند و ژنوم انسان می تواند حدود 1000 نوع از آن ها را رمزدهی کند. در متازوآ ها و قارچ ها و حتی گیاهان و جانوران انواع مختلف آن ها وجود دارد.
منبع: خبرگزاری دانشجو