پروتئین های حیوانی با خطر بالاتر مرگ و میر در ارتباطند

به گزارش وبلاگ فاضلی، یک مطالعه نو از دانشگاه فنلاند شرقی نشان می دهد که رژیم غذایی حاوی پروتئین حیوانی و به خصوص گوشت، برای سلامتی مضر است.

پروتئین های حیوانی با خطر بالاتر مرگ و میر در ارتباطند

مردانی که رژیم غذایی آنها بیشتر بر پایه پروتئین حیوانی است، خطر مرگ آنها در 20 سال آینده بسیار بالاتر از مردانی است که پروتئین موجود در رژیم غذایی آنها متعادل تر بود. یافته ها در مجله آمریکایی مراقبت های تغذیه منتشر شده است.

این مطالعه براساس مطالعات عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کوپیو (KIHD) است که عادات رژیمی مربوط به حدود 2600 مرد فنلاندی بین 42 تا 60 ساله را در آغاز مطالعه در سال های 1984 تا 1989 آنالیز کرد. محققان آنالیز مرگ و میر ناشی از این مطالعه را با پیگیری 20 ساله به طور میانگین به وسیله تجزیه و تحلیل اطلاعات ثبت شده به وسیله آمار فنلاند انجام دادند. تجزیه و تحلیل ها بر روی ارتباطات بین پروتئین غذایی و منابع پروتئین تمرکز دارد و دیگر عوامل شیوه زندگی و عادات غذایی به طور گسترده مورد کنترل قرار گرفتند، از جمله این واقعیت که افرادی که اندازه زیادی پروتئین گیاهی مصرف می نمایند، رژیم غذایی سالم تری را دنبال می نمایند.

مردانی که دریافت پروتئین آنها بیشتر مبتنی بر پروتئین حیوانی بود، در طول پیگیری، مرگ و میر آنها 23% بیشتر از مردانی بود که تعادل مصرف پروتئین حیوانی و گیاهی را رعایت نموده بودند. مصرف زیاد گوشت به طور خاص به نظر می رسد با اثرات نامطلوبی مرتبط است: مردانی که رژیم غذایی غنی از گوشت دارند، یعنی بیش از 200 گرم در روز، در طول پیگیری، مرگ و میر آنها 23% بیشتر از از مردانی بود که در روز کمتر از 100 گرم گوشت مصرف می کردند. مردان شرکت نماینده در این مطالعه اغلب گوشت قرمز می خوردند. امروزه در بیشتر توصیه های تغذیه ای، مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده را محدود می نمایند. به عنوان مثال، در فنلاند، حدبیشتر مصرف توصیه شده 500 گرم در هفته است.

بعلاوه در این مطالعه تعیین شد که مصرف بالای پروتئین غذایی، با خطر بیشتر مرگ و میر در مردان مبتلا به دیابت نوع 2، بیماری قلبی عروقی یا سرطان، در آغاز مطالعه همراه بود. اما این ارتباط در مردان سالم یافت نشد. این یافته ها، احتیاج به آنالیز اثرات سلامت مصرف پروتئین به ویژه در افراد مبتلا به بیماری های مزمن را پررنگ تر می نماید. میانگین سن مردان در این مطالعه 53 سال بود و در رژیم غذایی همه آنها پروتئین حیوانی زیادی وجود داشت.

مطالعات قبلی نیز نشان داده است که مصرف زیاد پروتئین حیوانی و به ویژه مصرف گوشت فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس، با افزایش خطر مرگ همراه است. با این حال، منظره مربوط به اثرات سلامتی پروتئین و منابع پروتئین های مختلف هنوز معلوم نیست.

با این حال، این یافته ها نباید به افراد سالمند که در معرض خطر سوء تغذیه هستند و اندازه مصرف پروتئین آن ها کمتر از اندازه توصیه شده است، تعمیم داده گردد.

منبع: فوت و فن / news-medical.net

به "پروتئین های حیوانی با خطر بالاتر مرگ و میر در ارتباطند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پروتئین های حیوانی با خطر بالاتر مرگ و میر در ارتباطند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید