محققان: جراحی قلب در بچه ها، ریسک فشارخون بالا را 13 برابر افزایش می دهد
به گزارش وبلاگ فاضلی، به گفته محققان، بچه هایی که جراحی ترمیم قلب انجام داده اند در مقایسه با جمعیت عمومی، 13 برابر بیشتر در معرض خطر افزایش فشار خون و فشار خون بالا هستند.

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت وبلاگ فاضلی به نقل از هندوستان تایمز، نتایج یک مطالعه نشان می دهد، جراحی های ترمیم قلب در بچه ها ممکن است منجر به افزایش خطر فشار خون گردد.
محققان در پژوهش های خود دریافتند، بچه هایی که جراحی ترمیم قلب انجام داده اند در مقایسه با جمعیت عمومی، در مقایسه با بزرگسالان 13 برابر بیشتر در معرض خطر افزایش فشار خون و فشار خون بالا هستند.
یک مطالعه جدید نشان داد که اگرچه جراحی برای اصلاح بیماری مادرزادی قلب (CHD) طی 10 سال پس از تولد ممکن است قلب را به عملکرد سالم بازگرداند، اما ممکن است در عرض چند ماه یا سال ها پس از جراحی با افزایش خطر فشار خون بالا همراه باشد.
یافته های این مطالعه در مجله JAMA Network Open منتشر شد؛ مطالعه سوابق پزشکی که هزاران کودک را پوشش می داد توسط محققان پزشکی جان هاپکینز انجام شد.
نقص مادرزادی قلبی (CHD)، همچنین به عنوان آنومالی قلبی مادرزادی یا بیماری قلبی مادرزادی شناخته می گردد، مسئله ای در ساختار قلب است که از همان بدو تولد وجود دارد و مداخلات جراحی پیروز معمولاً قبل از 2 سالگی انجام می گردد ؛ با این حال، خطرات خاص و پیامدهای منفی طولانی مدت از جمله فشار خون بالا اساساً برای این امر ناشناخته است.
منبع: خبرگزاری فارس