طرز تهیه نان بربری در خانه؛ بهداشتی و جذاب

به گزارش وبلاگ فاضلی، درست کردن نان در خانه هرچند سختی های خاص خودش را دارد اما لذتی دارد که قابل مقایسه با پخت دیگر غذاها نیست. می گردد گفت نان را درست می کنیم و این فرایند ورز دادن و به عمل آمدن نان، جذابیت زیادی دارد که فقط باید تجربه اش کنید. پیش از این طرز تهیه نان لواش را آموزش دادیم و حالا به سراغ نان بربری رفته ایم.

طرز تهیه نان بربری در خانه؛ بهداشتی و جذاب

مواد لازم:

  • آرد: 1 کیلو
  • خمیر مایه: 20 گرم
  • نمک: 12 گرم
  • شکر: 15 گرم
  • روغن: 10 گرم
  • آب: 550 تا 600 گرم
  • بهبود دهنده: 5 گرم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. خمیر مایه را با نمک، شکر، بهبود دهنده و آرد با هم مخلوط کنید و کم کم به آنها آب اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر در بیایند.

2. در مرحله بعد درست کردن نان بربری خمیر را 4 دقیقه ای با دست ورز دهید. بعد به خمیر روغن را اضافه کنید و 4 دقیقه دیگر ورز دهید.

3. سپس در مرحله سوم درست کردن نان بربری روی خمیر را بپوشانید و بگذارید تا یک ربعی استراحت کند.

4. خمیر را چانه کنید و بگذارید تا چانه ها کمی استراحت نمایند. بعد چانه ها را پهن کنید به طوری که به 3 برابر حجم خودشان برسند.

5. درآخرین مرحله درست کردن نان بربری خانگی مقداری کنجد روی خمیر بریزید و خمیر نان رابه مدت 12 دقیقه بر روی سیم طوری فر با دمای 240 تا 230 درجه سانتی گراد قرار دهید تا نان ها پخته شوند.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه نان بربری در خانه؛ بهداشتی و جذاب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان بربری در خانه؛ بهداشتی و جذاب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید