طرز تهیه مرحله به مرحله بز قورمه همراه ویدیو

به گزارش وبلاگ فاضلی، بز قورمه یک غذای لذیذ و خوشمزه کرمانی است که با گوشت، نخود و کشک تهیه می گردد و تقریبا شبیه به حلیم بادمجان است. این غذا همراه نان یا برنج سرو می گردد و به خاطر کامل بودن از نظر ارزش غذایی و مقوی بودن به خاطر خواص کشک و پروتئین گوشت و نخود، برای کسانی که شام و افطار را یکی می نمایند فوق العاده است. با طرز تهیه بز قورمه با ما همراه باشید.

طرز تهیه مرحله به مرحله بز قورمه همراه ویدیو

مواد لازم برای تهیه بز قورمه

  • گوشت گوسفندی 250 گرم
  • نخود خیس خورده یک پیمانه
  • پیاز میانه دو عدد
  • کشک کاله دو پیمانه
  • سیر پنج حبه
  • گردو نصف پیمانه
  • روغن به اندازه لازم
  • زعفران به اندازه لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
  • آب به اندازه لازم

طرز تهیه بز قورمه

مرحله اول

برای تهیه بز قورمه پیاز ها را بشویید و به صورت حلقه ای خرد نموده و حلقه ها را به دو قسمت تقسیم کنید. سیرها را هم پوست بکنید و نگینی خرد کنید. داخل قابلمه روغن بریزید و پیازها را با حرارت میانه تفت دهید. کمی زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید سپس سیر نگینی را اضافه کنید. نباید سیر را آنقدر تفت دهید که رنگش تغییر کند. در حد پحش کردن داخل تابه تفت دهید و بلافاصله گوشت را اضافه کنید. صبر کنید گوشت کمی با سیر و پیاز تفت بخورد .

مرحله دوم

حالا نخودی که از شب قبل خیس نموده اید را اضافه کنید و با اندازهی نمک و فلفل و حدود یک پیمانه آب در قابلمه را ببندید تا گوشت و نخود کاملا بپزند. بعد از این که گوشت پخت، آن را از قابلمه بیرون بیاورید و از طریق یک چنگال ریش ریش کنید. مابقی مواد را هم داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با گوشت کوب بکوبید تا صاف و یکدست گردد .

مرحله سوم

نخود کوبیده شده و گوشت ریش شده را مجددا به قابلمه برگردانید و با هم مخلوط کنید. در قابلمه را بگذارید تا حدود نیم ساعت با هم بپزند .

در آخر دو پیمانه کشک را با زعفران دم کشیده اضافه کنید و هم بزنید. بزقورمه را داخل ظرف مناسب سرو نموده و مثل حلیم بادمجان تزیین کنید .

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه مرحله به مرحله بز قورمه همراه ویدیو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرحله به مرحله بز قورمه همراه ویدیو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید